Olacakları söyledim. Muhalefetin kazanmaması gerektiği için değil. Kaçışan fareleri izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Köyümüzün ve belediyelerin gerçekten beka problemini çözeceğiz inşallah.
Bence problem; fare ve beka problemi değil, sadece ve sadece "zekâ problemi" dir. Hal böyle olunca ekonomiyi, üretimi görecek durum kalmadığından seril sefil durumdayız. Eğer ki konu beka ise önce ekonomiden başlasınlar. Sözü ona düne kadar IMF'ye borç veriyorduk. Şimdi ise IMF'den borç alacağız. Bizlerde mazotu, gübreyi, vs. tüm üretim girdileri rayiç rakamlara alıp dünya devleri ile rekabet edeceğiz. Bırakın bu partizanlığı Allah aşkına. Bu ülke bu kadar ucuz kazanılmadı. Biraz geniş açıdan bakin lütfen. Saman dedik hayvan hakkıdır ithal ettiler. Soğan dedik insan hakkıdır dediler ithal ettiler. Diğerlerini saymıyorum( Buğday, ayçiçek vs.) Bu ülkenin çiftçinin elini, belini kırdılar. Bize bizden fayda başkasından değil. Bu ülke maalesef çok kötü yol alıyor. Ve bir gün gelip çattığı vakit çok geç kalınmış olacak. Altı üstü yerel yönetime oy vereceğiz. Her ne hikmet ise bu fare oldu, beka oldu, hatta ağa oldu. Nerde yaşıyoruz hemşerim. Ağalık biteli çok oldu. Allah'a emanet olun. Yazdıkça ve de düşündükçe psikolojim bozuluyor. Sizden ricam lütfen en azından bu temiz platformları bari siyasete alet etmeyelim. Şurada güzel bilgiler paylaşıyoruz. Eleştiriyor ve de paylaşıyoruz. Ama partizanca değil. Emekçi üretici olarak...
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi