https://www.tarimdanhaber.com/traktor-uretiminde-radikal-degisimler-ciftci-bu-degisimden-nasil-etkilenecek-makale,11973.htmlhaberi okuyunca daha iyi anlarsınız, ama okumak istemeyenlere bir özet geçeyim.
Nisan 2021'de Türkiye'de AB normları 167/2013 regülasyonları onaylanıp yürürlüğe girmiş.
bu normlara göre, artık 50 HP üstü tüm traktörler,
-Kabin için de kullanılacak malzemenin yangına karşı yanmazlık seviyesinin arttırılması.
-Traktörlerde ön fren olma şartı.
-Traktör koltuklarında sürücü güvenlik sensörü bulunması.
-Hidrolik kaldırma aksamının arka çamurluk üzerinde de bulunmasını sağlayan elektrikli E.L.C. sisteminin olması.
-Kuyruk milli yani PTO’nun acil bir durumda durdurulmasını sağlayacak olan durdurma butonun bulunması.
üretilecek.
2023 te tüm üreticiler Faz 5, euro 5 standartlarına geçecek.
2022 yılı içinde 50 HP altı traktörler Faz 3A, Faz 3B motor üretebilecek. yani adblue kullanmayan.
bu da demek oluyor ki, traktör üretim maliyetleri dolayısıyla fiyatları en az %100 e yakın artacak.
ayrıca yazıda bahsedilmemiş ama, adblue litre fiyatı 13-15 TL arası.
yani çiftçi her depo mazot %50 zamlı hesaplamalı. 1 depo maliyet aslında 1,5 depo maliyet demek.
bunun sonucu olarak da, çiftçiler adblue kullanmayan Faz 3A, Faz 3B traktörlere yöneliyor.
bunları dikkate alırsak,
şahsen elimde yüklü nakitim olsa,
2022 model, 50 HP ve altı adblue olmayan traktörleri
veya
2021 ve daha eski üretim, sağlam, temiz, düşük saatli adblue olmayan traktörleri alıp
stoklardım ve fiyatlar artınca satardım.
sizce bu plan tutar mı?
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR !